Orka – Banyo Mobilyaları | Orka – Banyo Mobilya Çeşitleri

Orka – Banyo Mobilyaları

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 

Orka – Banyo Mobilyaları

Bafa
Estetik ve sadeliğin birleşmesi ile banyolarında değişik tarzlar yakalamak isteyen için tasarlanan Bafa modelinin bütününde kullanılan meşe kaplama yer yer beyaz lake boya ile desteklendi, dikdörtgen formu göz önünde bulundurularak tezgah üstü seramik lavabo seçimi ile bütünlük sağlandı. Ürün 55 cm ebadında ve kullanıcıya rahat kullanım sağlıyor. Çekmecelerde kullanılan teleskopik raylar ile çekmecelerin tam hacminin kullanılmasına imkan tanıyor. Çağdaş ve estetik görünüm ergonomik kullanım hedeflerini en başında geliyor. 

Anamur

Orka, doğal zeytin kaplamasını teknoloji ve estetikle birleştirerek Anamur Modeli adı altında kullanıcıların beğenisine sundu. Modelde göze çarpan en önemli husus çekmecelerinde kendinden frenli teleskopik rayların kullanılması. Böylelikle kullanıcıya rahat bir kullanım imkanı sağlanıyor. Tezgah üstü seramik lavabo ile desteklenen Anamur Modeli, 145 cm eni ve 55 cm derinliğiyle ferah bir banyo dolabı görüntüsü veriyor. 

Karasu
Orka Banyo Mobilyaları, tasarımlarına bir yenisini ekleyerek Karasu Modeli’ni ortaya çıkardı. Ahşap, metal ve cam üçlüsünü bir araya getiren bu model, estetik görünüşüyle de kullanıcılarına keyif veriyor. Abanoz kaplama ile görsel bütünlüğünü tamamlayan bu model detaylarıyla dikkat çekiyor. 

Riva
Keyif veren banyo tasarımları sloganıyla yola çıkan Orka, tasarımcıları küçük ölçekli banyolarda düşündü. Riva Modeli, ölçüsünün uygunluğuyla her banyoya girebilmeyi hedefliyor. Değişik formuyla da göze çarpan Riva Modeli’nde, tezgah üstü seramik lavabo kullanıldı. Gövdesi meşe kaplama olan üründe bazı bölümlere lake boya uygulanarak bütünlük tamamlandı. 

Gemlik

Kulanıcıların ihtiyaçlarına karşılık verebilmek amacıyla tasarlanan Gemlik Modeli, beraberinde sunulan boy dolabı ile kullanıcılara alternatif sunuyor. Gövdede beyaz lake boya, kapaklarda ise melamin zeytin kullanıldı. Geniş lavabosu, kullanımda rahatlık sağlıyor.

orka-banyo-mobilyalari2.jpgorka-banyo-mobilyalari9.jpgorka-banyo-mobilyalari5.jpgorka-banyo-mobilyalari7.jpgorka-banyo-mobilyalari6.jpgorka-banyo-mobilyalari10.jpgorka-banyo-mobilyalari4.jpgorka-banyo-mobilyalari.JPGorka-banyo-mobilyalari3.JPGorka-banyo-mobilyalari8.jpg


Yorum ekle

Aydınlatma Dekorasyon

Yatak Odası Dekorasyonu

Zemin Dekorasyonu

Joomla Templates by Joomla51.com